Laden Evenementen

« All Evenementen

Divine Maimo de Nieuwe Country Director Kameroen

december 1, 2016 @ 8:00 am - december 1, 2018 @ 5:00 pm

dscf4040Hallo allemaal ik ben Maimo Divine Suinyuy, en sinds 1 december ben ik de nieuwe Country Director van Kameroen. Hiervoor was ik de  Finance Manager, ook bij Knowledge for Children. Al sinds 2009 werk ik voor de stichting en gedurende de jaren heb ik verschillende rollen vervuld. Met heel veel enthousiasme stort ik me in dit nieuwe avontuur. Ik ben erg trots dat ik zo in de organisatie ben gegroeid en zoveel heb geleerd de afgelopen jaren. Ook in deze positie hoop ik weer veel te kunnen bijdragen aan de groei van de organisatie.

Als de nieuwe Country Director is het mijn doel om in de voetsporen te treden van mijn voorgangers Rolf en Esly. Zij hebben veel bijgedragen aan de organisatie en de omgeving. Het werk dat zij hebben verricht heeft significante veranderingen teweeg gebracht, wat enorm gewaardeerd wordt door zowel de Nationale als internationale autoriteiten in het land.

Omdat ik de eerste Kameroense Country Director van KforC ben wordt er veel van mij verwacht aangezien ik de lokale context beter ken en begrijp. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik samen met het enthousiaste en capabele team hier grote dingen kan bereiken. En dat wij de kwaliteit van het basisonderwijs in de rurale gebieden van het land verder kunnen verbeteren, zodat kinderen hier leren lezen en schrijven en zo opgroeien tot verantwoordelijke burgers.

Gegevens

Begin:
december 1, 2016 @ 8:00 am
Einde:
december 1, 2018 @ 5:00 pm
Scholen
192
Boeken
130.000
Studenten
150.000