Kerstwensen uit Kameroen

december 10, 2016
dia1

Ook in Kameroen worden de feestdagen goed gevierd en dat is te zien in de straten. De markten worden mooi versierd en kerstdecoraties zijn massaal verkrijgbaar. Overal waar je loopt hoor je kerstliederen.

Cecilia een leerling uit de 6e klas van GPS Kiyan wenst iedereen een gelukkig en gezond jaar toe en een vrolijke viering van de feestdagen. Haar leraar voegt toe “het beste van de kerst is het samenzijn met vrienden en familie. Mijn wens is dat iedereen vergevingsgezinder wordt.”

Cecilia kijkt erg naar de kerst, omdat ze dan nieuwe schoenen, een nieuwe jurk en speelgoed krijgt van haar ouders en familie. Later wil ze een dokter worden zodat ze levens kan redden.

Ook Theophilus Ghakanyuy wenst iedereen mooie feestdagen toe. Zijn grootste wens is om later leraar te worden. En voor de mensen om hem heen wenst hij dat Kameroen in 2017 een vredelievend land is waar iedereen het goed heeft en mensen aardig zijn tegen elkaar.

Ngah Lawrence zit ook in de 6e klas. Hij wenst al zijn vrienden en alle anderen een goed 2017 toe. “Dat iedereen maar sterk en gelukkig mag zijn, vooral mijn geliefde leraren. Later wil ik net zo’n goede leraar worden.”

Scholen
192
Boeken
130.000
Studenten
150.000