Testimonials

img_7812

Nieuwe rol voor Anouk

augustus 16, 2017

In april 2014 vertrok ik richting Oeganda om daar de rol van Country Director van Mirjam over te nemen. Oorspronkelijk voor 2 jaar al dachten mijn familie en vrienden al lang: die komt voorlopig niet meer terug. Toen Arnold mij vroeg of ik me langer voor Knowledge for Children zou ..

ode-esly

Ode aan Esly

december 17, 2016

Helaas hebben we aan het eind van 2016 afscheid genomen van Esly van Dam. Na ruim 2 jaar actief te zijn geweest voor Knowledge voor Children komt Esly terug uit Kameroen. We zijn haar heel dankbaar voor de bergen werk die ze heeft verzet! Esly heeft in haar Kameroenperiode heel ..

_mg_9551

De Wondere Wereld Oeganda

september 22, 2016

Met al best veel reiservaring in de pocket, opende de wondere wereld Oeganda toch weer mijn ogen. Wat een prachtig land, zo uitgestrekt, kleurrijk en anders. De mensen zo vriendelijk en gastvrij zo arm en rijk tegelijkertijd. Een land waar alles kan en alles mogelijk is en waar dingen soms zo ..

"Het is leuk in de klas"

Leraren zorgen voor pret in de klas

mei 19, 2016

Emmanuele Mukia, programma assistent Knowledge for Children Kameroen, heeft leerlingen uit de 4de, 5de en 6de klas geïnterviewd om uit te vinden wat de impact is van onze programma’s op scholen. Blessing, een 11-jarige meisje geeft aan waarom ze zo blij is met het werk dat KforC doet. “Onze ouders ..

De route Oeganda Marathon 2015

Toen kwam er een Marathon op mijn pad…

december 7, 2015

Toen ik anderhalf jaar geleden voor Knowledge for Children naar Masaka verhuisde, wist ik dat ik voor een aantal uitdagingen zou komen te staan. Maar meedoen aan een hardloopwedstrijd hier had ik nooit verwacht. Een jaar later was het toch een feit en stond ik zomaar ineens aan de start ..

Maimo Jacob en Arnold

I believe in the power of strong local communities

augustus 13, 2014

” I believe in the power of strong local communities” As a retired inspector of Basic Education in Cameroon I have seen a lot of schools especially in rural areas. I have spoken with many parents about the dreams they have for their own children, for them to have a ..

Scholen
192
Boeken
130.000
Studenten
150.000