Kosten

Vliegtickets

Vliegtickets voor de Uganda Marathon boek je zelf. Zo ben je flexibel om nog een week of een paar dagen extra te boeken en kan je zelf kijken wat voor jou de beste vliegoptie is.

KLM vliegt van Schiphol naar Entebbe Airport in Uganda. Op de heenreis maakt de vlucht een tussenstop in Kigali (Rwanda), terug is de vlucht naar Schiphol non-stop.
De richtprijs voor deze vlucht is ongeveer 7-800 euro (juli 2023).

Vaak zijn er meer indirecte vluchten beschikbaar voor 5-600 euro, bijvoorbeeld met een overstap in Kenia.

Deelname en accommodatie

Deelname en accommodatie zijn verkrijgbaar in pakketvorm. Het totaalpakket omvangt een hele week, van zondag tot zondag, inclusief, uiteraard, de Uganda Marathon.

De pakketten zijn inclusief 3 maaltijden per dag, een uitgebreid activiteitenprogramma, airport pickup en meer. Je wordt volledig ontzorgt.

Je neemt dit pakket af bij de organisatie van de Uganda Marathon. Knowledge for Children is hierin vooral faciliterend.

Er zijn 3 pakketten:

  1. Gedeelde kamer – $ 995,-
  2. PrivĂ© kamer – $ 1.295,-
  3. Luxe privĂ© kamer – $ 1.495,-

Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een ‘Short-stay package’ of ‘Camping package’.
Waardoor de kosten lager worden en/of je verblijf in Oeganda meer naar eigen inzicht kan worden ingevuld. Neem hiervoor contact met ons op.

Overige

Overige kosten zijn bijvoorbeeld het aanschaffen van reisvaccinaties, visum, reisverzekering en dergelijke.

Fondsenwerving

Naast bovenstaande kosten vragen we je om een inspanning om fondsen te werven voor Knowledge for Children. Op deze manier maak je met jouw deelname aan de Uganda Marathon het verschil!

Wij zullen je uiteraard volledig ondersteunen zodat jouw fondsenwerving leuk en succesvol wordt. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen sponsorpagina op ons sponsorplatform k4c.kentaa.nl

We stellen daarbij geen minimum bedrag vast, maar willen wel zien dat je er voor gaat in je voorbereiding op de Uganda Marathon.