Schrijf je in voor de Oeganda Marathon met start op 30 mei 2021

augustus 2, 2020

Heb jij zin een sportieve uitdagin en ben je niet bang voor een beetje avontuur?
Doe dan mee aan de Oeganda Marathon op zondag 30 mei 2021!

Laat je sponsoren en loop 10 km, een halve of hele Marathon. Bezoek bovendien een van de scholen die hiermee ondersteund worden.

Kijk hier voor meer informatie. En nog meer informatie vind je via de organisatie waar we mee samenwerken: www.ugandamarathon.com

Contact: Arnold Roozenbeek, arnold@knowledgeforchildren.org

Lees ook het verhaal van Lynn over haar eerste Marathon in Oeganda:

Hoi ik ben Lynn Tacken, 21 jaar oud en ik kom uit Limburg. Afgelopen 5 juni liep ik voor het eerst in mijn leven een marathon. 42,2 kilometer hardlopen en dat meteen in Oeganda. Hoe dit idee tot stand kwam? Het begon met een Facebook bericht waarbij een vriendinnetje van mij mijn naam noemde. “Lynn is dit niet wat voor jou?” Ik klikte op de link en las: “A race like no other. A week long adventure.”

Kleurrijke foto’s flitste over mijn computerscherm en het begon meteen te kriebelen. Ik ben altijd wel sportief geweest maar zover rennen had ik nog nooit eerder gedaan. Beste een leuke uitdaging dus!

 Het is namelijk niet zomaar een marathon, maar een echt  avontuur. Op  de website las ik dat je tijdens de week die aan de    race  voorafgaat verschillende projecten bezoekt waarvoor je je    kunt inzetten. Ik koos voor Knowledge for Children en ben een    dag mee op pad geweest om te zien hoe de organisatie werkt en    om 1 van de scholen waar ze mee werken te bezoeken. Ook ben    ik een dag mee geweest naar een school voor dove kinderen.        Hier hebben we de13422357_502400639970678_3595968250176851107_o handen uit de mouwen gestoken en een  speeltuin van een likje verf voorzien.

Een avontuur was deze week in Oeganda zeker. Voor mensen die van luxe houden was er een hotel beschikbaar. In het speciaal opgezette sporters-dorp heb ik net als de ruim 100 andere internationale sportievelingen heerlijk in een tentje geslapen. Het uitzicht vanaf de camping was ongelooflijk en ook vanuit de ‘wild showers’ had je een prachtig zicht op de omgeving. Iedere avond gezelligheid bij het kampvuur, een leuke bar en ’s ochtends een heerlijk ontbijtje.