Testimonials

Uganda Marathon 2022

juni 11, 2022

Op 1 juni 2022 was het zover; na ruim 12 jaar niet meer in Uganda te zijn geweest, stond ik op Schiphol om terug te keren. Een speciaal moment, want mijn verblijf in Uganda in 2010 blijft mij bij als een ‘life-changing’ moment. De manier waarop de Ugandezen in het ..

Oeganda marathon

oktober 24, 2017

Esther Lips, deelnemer aan de Oeganda Marathon (UMG) in 2017: “Deelnemen aan de UGM 2017 was voor mij in meerdere opzichten een onvergetelijke ervaring. Ik ben in de 5 maanden voorafgaand heb ik in totaal maar liefst €8000,- voor Knowledge for Children weten te verzamelen. Ik verkocht armbandjes, babykleertjes en ..

De Wondere Wereld Oeganda

september 22, 2016

Met al best veel reiservaring in de pocket, opende de wondere wereld Oeganda toch weer mijn ogen. Wat een prachtig land, zo uitgestrekt, kleurrijk en anders. De mensen zo vriendelijk en gastvrij zo arm en rijk tegelijkertijd. Een land waar alles kan en alles mogelijk is en waar dingen soms zo ..

Leraren zorgen voor pret in de klas

mei 19, 2016

Emmanuele Mukia, programma assistent Knowledge for Children Kameroen, heeft leerlingen uit de 4de, 5de en 6de klas geïnterviewd om uit te vinden wat de impact is van onze programma’s op scholen. Blessing, een 11-jarige meisje geeft aan waarom ze zo blij is met het werk dat KforC doet. “Onze ouders ..

Toen kwam er een Marathon op mijn pad…

december 7, 2015

Toen ik anderhalf jaar geleden voor Knowledge for Children naar Masaka verhuisde, wist ik dat ik voor een aantal uitdagingen zou komen te staan. Maar meedoen aan een hardloopwedstrijd hier had ik nooit verwacht. Een jaar later was het toch een feit en stond ik zomaar ineens aan de start ..

I believe in the power of strong local communities

augustus 13, 2014

” I believe in the power of strong local communities” As a retired inspector of Basic Education in Cameroon I have seen a lot of schools especially in rural areas. I have spoken with many parents about the dreams they have for their own children, for them to have a ..