Testimonials

Blog Post – Anouk gaat naar Afrika en neemt mee

mei 3, 2019

  De afgelopen 5 jaar woonde ik in Afrika. Vanaf dit jaar ook weer meer in Nederland. Dat kan omdat de lokale organisatie in Oeganda dit jaar op eigen benen staat. Dat vraagt dan ook een hele andere rol van mij in Afrika. ​Met trots hebben we de dagelijkse begeleiding ..

Oeganda marathon

oktober 24, 2017

Esther Lips, deelnemer aan de Oeganda Marathon (UMG) in 2017: “Deelnemen aan de UGM 2017 was voor mij in meerdere opzichten een onvergetelijke ervaring. Ik ben in de 5 maanden voorafgaand heb ik in totaal maar liefst €8000,- voor Knowledge for Children weten te verzamelen. Ik verkocht armbandjes, babykleertjes en ..

Nieuwe rol voor Anouk

augustus 16, 2017

In april 2014 vertrok ik richting Oeganda om daar de rol van Country Director van Mirjam over te nemen. Oorspronkelijk voor 2 jaar al dachten mijn familie en vrienden al lang: die komt voorlopig niet meer terug. Toen Arnold mij vroeg of ik me langer voor Knowledge for Children zou ..

De Wondere Wereld Oeganda

september 22, 2016

Met al best veel reiservaring in de pocket, opende de wondere wereld Oeganda toch weer mijn ogen. Wat een prachtig land, zo uitgestrekt, kleurrijk en anders. De mensen zo vriendelijk en gastvrij zo arm en rijk tegelijkertijd. Een land waar alles kan en alles mogelijk is en waar dingen soms zo ..

Leraren zorgen voor pret in de klas

mei 19, 2016

Emmanuele Mukia, programma assistent Knowledge for Children Kameroen, heeft leerlingen uit de 4de, 5de en 6de klas geïnterviewd om uit te vinden wat de impact is van onze programma’s op scholen. Blessing, een 11-jarige meisje geeft aan waarom ze zo blij is met het werk dat KforC doet. “Onze ouders ..

Toen kwam er een Marathon op mijn pad…

december 7, 2015

Toen ik anderhalf jaar geleden voor Knowledge for Children naar Masaka verhuisde, wist ik dat ik voor een aantal uitdagingen zou komen te staan. Maar meedoen aan een hardloopwedstrijd hier had ik nooit verwacht. Een jaar later was het toch een feit en stond ik zomaar ineens aan de start ..

I believe in the power of strong local communities

augustus 13, 2014

” I believe in the power of strong local communities” As a retired inspector of Basic Education in Cameroon I have seen a lot of schools especially in rural areas. I have spoken with many parents about the dreams they have for their own children, for them to have a ..