Update: RSG Broklede bestaat 50 jaar en haalt 13.000 euro op voor KforC!

juli 20, 2015

Update 30 juni 2015:

Vandaag is de totaalopbrengst bekend geworden van het 50 jarig bestaan van RSG Broklede uit Breukelen. Het is 13.000 euro geworden! Heel erg bedankt voor iedereen die hierbij betrokken is geweest. Leerlingen, leraren, ouders, vrijwilligers en natuurlijke Jo-Anne Groefsema en Dick van Steenis als organisatoren vanuit de school.

Namens Knowledge for Children en de scholen in Oeganda en Kameroen bedanken wij jullie enorm voor de steun die jullie ons hiermee geven!

En wij gaan door! In September gaan we bekijken hoe RSG Broklede en Knowledge for Children dit succesvolle partnership verder kunnen continueren. Jullie horen van ons!

Broklede_Cheque30juni2015_13000euro

RSG Broklede uit Breukelen bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat samen met Knowledge for Children!

Jo-Anne Groefsema onze oud Oeganda vrijwilligster uit 2013 heeft Knowledge for Children voorgesteld aan RSG Broklede in Breukelen. Dit is de school waar Jo-Anne al jaren lesgeeft. RSG Broklede bestaat dit jaar 50 jaar en zocht een goed doel die concreet het onderwijs verbetert in ontwikkelingslanden.

Samen met de school hebben we afgesproken dat Knowledge for Children op een aantal activiteiten aanwezig zal zijn. Zo is Arnold begin januari bij het muziekevenement op de school aanwezig geweest en heeft hij over KforC verteld. Hierbij waren veel ouders aanwezig en is er een veiling van allerlei producten, reizen en andere prijzen geweest. Een deel van de opbrengsten ging hierbij al naar Knowledge for Children.

Op vrijdag 10 april zal Knowledge for Children weer aanwezig zijn op Broklede om samen met de leerlingen een hele feestdag ter ere van het jubileum mee te maken. Hierbij zullen allerlei sport- en muziekactiviteiten plaatsvinden, waarbij de opbrengsten naar de scholen in Kameroen en Oeganda zullen gaan.

Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking en kijken uit naar 10 april!

Het is ook al mogelijk om te doneren via: www.justgiving.nl Via deze link kun je ook het inspirerende filmpje van Jo-Anne zien waar ze meer over het goede doel uitleg geeft.

Voor meer informatie bekijk de site: www.rsgbroklede.nl