Adopteer een school

Knowledge for Children werkt in Kameroen en Oeganda met het 3 stappenmodel van 3 opeenvolgende programma’s voor 3 jaar aan duurzaam basisonderwijs. Jij kunt hieraan meedoen en het stappenmodel met alle 3 programma’s op een school ondersteunen door een school te adopteren!

In het menu Landen staat een overzicht van de al geadopteerde en nog te adopteren scholen in Kameroen en Oeganda. Wij hebben scholen die verschillend zijn in omvang en kosten per adoptie:

  • Grote scholen : C.a. 800 kinderen: €7.500 per jaar en €22.500 voor 3 jaar.
  • Medium scholen : C.a. 400 kinderen: €5.000 per jaar en €15.000 voor 3 jaar.
  • Kleine scholen: C.a. 200 kinderen: €2.500 per jaar en €7.500 voor 3 jaar
  • Boekenprogramma: €1.000 per jaar en €3.000 voor 3 jaar. 

Voor slechts €3.000 ben je dus al partner van een school. Dat is gemiddeld €1.000 per jaar. Dit betekend dat je met 10 mensen voor €8.50 per maand al een school kunt adopteren! Je krijgt bij een adoptie elk jaar een overzicht van de voortgang op de school en een persoonlijk bericht van het hoofd van de school en de ouderorganisatie! Je kunt ook via de site de ontwikkelingen van de school blijven volgen!

Verschillende vriendengroepen, families en bedrijven hebben dit al gedaan, zie de Onderwijskundige studiegroep uit Utrecht, deze Kaartclub en de bedrijven AMI Consultancy en LPL Coaching.

Wil je nu direct eens school adopteren of hieraan bijdragen, klik hier. Wil je eerst nog even overleggen binnen je vriendengroep, familie of met je collega’s kun je via dit aanmeldingsformulier een school adopteren.

Het is bij Knowledge for Children dus voor iedereen mogelijk om op verschillende manieren een school te adopteren. Of om in onze termen te blijven samen met de Oegandese of Kameroense school op een gelijkwaardige manier hun onderwijs binnen 3 jaar mogelijk te maken waarna ze het daarna zelfstandig kunnen continueren.

Voor meer informatie om een school te adopteren neem contact op met: jerica@knowledgeforchildren.org

 

Scholen
192
Boeken
130.000
Studenten
150.000