Schrijf je in voor de Oeganda Marathon 2017 (10 km, halve of hele Marathon) op zondag 4 juni!

oktober 24, 2016

Heb jij zin een sportieve uitdaging en ben je niet bang voor een beetje avontuur?
Doe dan mee aan de Oeganda Marathon op 4 juni 2017.
Laat je sponsoren en loop 10 km, een halve of hele Marathon. Bezoek bovendien een van de scholen die hiermee ondersteund worden.

Kijk hier voor meer informatie.

Inschrijven kan via: www.ugandamarathon.com

Contact: Joline Bakker, joline@knowledgeforchildren.org
We zien je dan graag in Masaka, Oeganda!

 

Lees ook het verhaal van Lynn over haar eerste Marathon in Oeganda eerder dit jaar:

Hoi ik ben Lynn Tacken, 21 jaar oud en ik kom uit Limburg. Afgelopen 5 juni liep ik voor het eerst in mijn leven een marathon. 42,2 kilometer hardlopen en dat meteen in Oeganda. Hoe dit idee tot stand kwam? Het begon met een Facebook bericht waarbij een vriendinnetje van mij mijn naam noemde. “Lynn is dit niet wat voor jou?” Ik klikte op de link en las: “A race like no other. A week long adventure.”

Kleurrijke foto’s flitste over mijn computerscherm en het begon meteen te kriebelen. Ik ben altijd wel sportief geweest maar zover rennen had ik nog nooit eerder gedaan. Beste een leuke uitdaging dus!

 Het is namelijk niet zomaar een marathon, maar een echt  avontuur. Op  de website las ik dat je tijdens de week die aan de    race  voorafgaat verschillende projecten bezoekt waarvoor je je    kunt inzetten. Ik koos voor Knowledge for Children en ben een    dag mee op pad geweest om te zien hoe de organisatie werkt en    om 1 van de scholen waar ze mee werken te bezoeken. Ook ben    ik een dag mee geweest naar een school voor dove kinderen.        Hier hebben we de handen uit de mouwen gestoken en een  speeltuin van een likje verf voorzien.

Een avontuur was deze week in Oeganda zeker. Voor mensen die van luxe houden was er een hotel beschikbaar. In het speciaal opgezette sporters-dorp heb ik net als de ruim 100 andere internationale sportievelingen heerlijk in een tentje geslapen. Het uitzicht vanaf de camping was ongelooflijk en ook vanuit de ‘wild showers’ had je een prachtig zicht op de omgeving. Iedere avond gezelligheid bij het kampvuur, een leuke bar en ’s ochtends een heerlijk ontbijtje. 13422357_502400639970678_3595968250176851107_o

Het was een week vol onvergetelijke ervaringen en mijn eerste marathon in mijn leven. Dit smaakt naar meer.

Mocht je ook willen… 4 Juni volgend jaar is de derde editie…. schrijf je nu in!

 

Scholen
192
Boeken
130.000
Studenten
150.000